top of page

Kundomdömen på Reco: Höjdpunkter 2023

Året lider mot sitt slut och snart väntar ett nytt spännande år runt hörnet. År 2023 kan summeras på många fantastiska sätt, men extra stolta är vi över våra fortsatta insatser för att hjälpa företagare att bli ännu mer transparenta och trovärdiga genom sina kundomdömen, så att Sverige kan lita på omdömets källa. Här nedan gör vi ett försök att summera året – häng med!


Lansering av trovärdighetsrutan


Gladeligen inledde vi året med Recos viktigaste lansering: trovärdighetsrutan –  vilket gör att du nu får full insyn över företagens transparens och på så vis kan verifiera ett företags trovärdighet. Detta för att alla som använder vår plattform ska ha möjlighet att vara trygga i sitt val av företag, men också ger företag möjlighet att vara 100% transparenta med sina omdömen. Att jobba med hög transparens och trovärdighet är något vi strävat efter sedan vi startade 2007 och en efterlängtad milstolpe för Reco.


Reco lanserar en ny nivå av kundomdömen
Reco lanserar en ny nivå av transparens och trovärdighet

Nya topplistor och prisutdelning


Under våren fick vi den stora äran att presentera en ny topplista för de 10 mest rekommenderade begravningsbyråer på Reco. I samband med detta delade vi ut pris till årets bästa begravningsbyrå. Senare under hösten korade vi även årets bästa optiker. Bakgrunden till initiativet är att vi vill uppmärksamma företag som med hög transparens och trovärdighet tillfrågar sina riktiga kunder om att lämna ett omdöme om deras företag.5 viktiga nyttor med kundomdömen


Vi delade med oss av våra topp 5 viktigaste nyttor att jobba med omdömen, som går igenom följande:Kundomdömen skapar inte bara kundförtroende utan ger alla där ute en möjlighet att fatta trygga beslut. För att summera: Det finns så mycket potential att låta dina existerande kunder få berätta hur bra du är.A/B-tester som bevisar effekten av omdömen


Men det som kanske de allra flesta frågade sig 2023 var i slutändan – finns det något bevis på att omdömen verkligen ger effekt? Som svar på det presenterade vi tre olika case och genomförde A/B-tester på utvalda företag, som visar svart på vitt, hur viktiga omdömen är för kundens köpbeslut.


Läs exempelvis om när Sagro plockade bort sina omdömen och konverteringen droppade drastiskt eller testet med Pelle vävare som lyckades öka sin konvertering genom att endast byta placering av sin omdömes-widget på sin hemsida.Vår omdömesgaranti


Vill vi såklart att alla företag ska få möjlighet att testa på och uppleva effekten av omdömen på Reco. Därför fortsätter vi erbjuda förstagångskunder 60 dagar testperiod där du får prova på att bjuda in dina kunder att lämna ett omdöme. En garanti för att du ska vara nöjd –  en omdömesgaranti helt enkelt.Vi ser fram emot 2024!


En sak som vi alltid strävar efter, år efter år och aldrig kommer sluta med – att du ska kunna lita på omdömen som skrivs på vår plattform.   


Vi ser fram emot att fortsätta utbilda marknaden om uppriktiga omdömen 2024 och göra Reco ännu bättre! 


Följ vår resa på våra sociala kanaler. Du hittar oss på Instagram, Facebook och LinkedIn eller varför inte kika in våra videos på Youtube?


Gott nytt år önskar vi dig!Formulär
bottom of page