top of page

Sveriges Bästa Begravningsbyrå på Reco 2022

På SBF:s Förbundskongress presenterade vi Sveriges bästa begravningsbyrå 2022.


Bakgrunden till initiativet är att vi vill uppmärksamma de fantastiska partners som med hög transparens och trovärdighet tillfrågar sina riktiga kunder om att lämna ett omdöme. Reco är till för just de företag som vill ge en uppriktig bild av sitt företag där kunden står i centrum. Vi uppmärksammar detta genom att dela ut detta priset till den begravningsbyrå på Reco som verkligen lever upp till detta.


För att kunna kvalificera sig till tävlingen behöver företaget tillfråga sina riktiga kunder, och för att säkerställa äktheten i omdömet, använder sig begravningsbyrån av Bitnet, som tredjepartssystem, vilket betyder att endast riktiga kunder blir tillfrågade om att lämna ett kundomdöme och affären går således att härledas.


Bakgrunden till initiativet är att vi vill uppmärksamma de fantastiska partners som med hög transparens och trovärdighet tillfrågar sina riktiga kunder om att lämna ett omdöme om deras företag.


– "För att kunna kvalificera sig till tävlingen behöver företaget tillfråga sina riktiga kunder och därtill ge Reco möjlighet att digitalt verifiera att det är dess riktiga kunder som lämnar ett omdöme. Det är med andra ord imponerande att få läsa så många autentiska kundomdömen om det företag som är bäst i Sverige 2022." - Tobias Basilius, VD

Photo: Anna Lenberg, Lenbergs begravningsbyrå & juridik Borås tar emot priset på SBF:s Förbundskongress i Växjö, av Johanna Ahlberg, Marknadsansvarig, Reco


Priset för årets bästa begravningsbyrå på Reco 2022


Den begravningsbyrå som i år tar hem priset är Lenbergs Begravning och Juridik Borås.

Under perioden har de samlat in 302 omdömen och landar på ett snittbetyg på 4,7 av 5 Recos. Lenbergs Begravning och Juridik Borås blev kund 2021 på Reco och har sedan dess arbetat med omdömen på ett transparent och trovärdigt vis.


Omdömena är insamlade med hjälp av Bitnet, som tredjepartssystem, vilket betyder att endast riktiga kunder blir tillfrågade om att lämna ett kundomdöme. På så sätt, kan Lenbergs och samtliga användare på Reco tryggt och säkert veta att alla kundomdömen som skrivs är 100% trovärdiga och äkta.


– "Väldigt kul att se och följa Lenbergs Begravning och Juridik Borås utveckling på Reco. De jobbar hårt för att få in så många omdömen som möjligt från sina kunder och ser omdömen som en viktig del i deras affärsverksamhet. Kul att hårt jobb ger resultat!" - Isabell Hammarbäck, Customer Success Manager

Ta del av vilka begravningsbyrårer som toppade listan här nedan:


Inspireras och kom igång med kundomdömen du också


Här kan du även läsa om hur Ringabyråer använder sina kundomdömen och vad effekten har varit sedan de började med Reco 2021. Som både bidragit med ökad trafik till hemsidan och mängder med kundinsikter som de kanske hade missat.


– Att be någon att lämna ett omdöme av ens tjänst när de mist en nära anhörig kan för många kännas opassande. Våra kunder går igenom situationer som är tuffa, och våra dialoger sker alltid med försiktighet och varsamhet – men efter en tid efteråt uppskattar även de att få ge feedback. Thomas Utby, Ringabyråer


Formulär
bottom of page