top of page

Recos omdömesgaranti - så här funkar det

Vi brukar prata om vikten av att jobba aktivt med kundomdömen – för att verkligen få uppleva den riktiga effekten. Att jobba aktivt med kundomdömen ger många marknadsfördelar men innan du kommer igång och får uppleva det med egna ögon, så kan det vara svårt att se fördelarna.


Vi har därför skapat förutsättningar för dig som är en aning osäker på vad omdömen kan göra för nytta för din verksamhet och inte riktigt vet vad det kommer att ge i slutändan. Med hjälp av vår omdömesgaranti – en två månaders testperiod där du får testa på att jobba aktivt med kundomdömen på Reco helt kostnadsfritt och utan förpliktelser, ser vi till att visa dig resultat.


Två månaders testperiod


Det betyder att du under dina första två månader får en garanti på att få in omdömen och vi vill se till att du är nöjd innan du börjar betala något. Tillsammans med en av våra omdömesrådgivare, sätter vi tillsammans upp en gemensam plan utifrån ditt företags behov och mål, vi hjälper dig att sätta upp en anpassad profil på Reco.se och ser till att den är sökordsoptimerad. Det enda du behöver göra är att fokusera på ditt hantverk, så sköter vi resten.
Exempel på hur din testperiod kan se ut


Dag 0: Vi säkerställer förutsättningarna för en lyckad testperiod och sätter ett mål utefter företagets situation och verksamhetsmål


Dag 1: Vi startar igång testperioden genom en gemensam onboarding och gör första utskicket för att samla in omdömen tillsammans genom att koppla på integration eller göra utskick från din kundlista.


Dag 5: Vi följer upp det första utskicket tillsammans.


Dag 12: När omdömen börjar trilla in hjälper vi till och säkerställer att du får upp widgeten med omdömen på hemsidan och ser till att insamlingen av omdömen flyter på som det ska.


Dag 30: Halvvägs in på testperioden, ser vi till att du får en rapport med sammanställd statistik för att se hur vi ligger till för att uppnå vårt uppsatta mål.


Dag 53: Nu börjar vi närma oss slutet på dina 60 dagar och vi tar en gemensam avstämning för att utvärdera resultat och beslut kring fortsättning.


Under din testperiod får du tillgång till alla funktioner och när du har samlat in minst 10 omdömen och fått ett snittbetyg på 4.0 har du dessutom möjlighet att bli ett Rekommenderat företag och få utmärkelsen på Reco.Här är några av de marknadsfördelar du kommer att få tillgång till:

  • Du förbättrar din google-träff när någon googlar på ditt företag

  • Fler kundförfrågningar på din webbplats

  • Använda omdömen i Google-annonsering via Google Seller Ratings

  • Widget med kundomdömen som ni kan lägga upp på er hemsida

  • Tillgänglig och hjälpsam support varje dag

  • Marknadens smidigaste insamling genom ditt affärssystem

  • Kundinsikter för affärsutveckling


Starta igång din testperiod idag


Vill du också bjuda in dina kunder till att lämna ett omdöme? Vi är redo att starta igång din testperiod redan samma dag, för att du ska komma igång så smidigt som möjligt och uppnå dina mål. Via formuläret här kan du kontakta oss för intresse.


Formulär
bottom of page