top of page
Reco-kontakt-specialist.jpg

Vårt mål är att hjälpa ditt företag att visa upp omdömen från dina kunder på ett enkelt och trovärdigt sätt – genom att erbjuda dig marknadens mest tillförlitliga mötesplats att dela dina kunders omdömen på. Bloggtips: Varför kan du lita på våra omdömen?

Vi hjälper dig att ta vara på dina existerande kunder 

Kraften i att låta dina existerande kunder berätta hur bra du är har visat sig oslagbar när det kommer till att skaffa nya kunder. Reco hjälper dig med rätt verktyg för att nyttja din fulla potential när det kommer till kundomdömen.

Varför är det viktigt med omdömen från dina kunder?

Hur kan du använda dina omdömen på Reco?

Öka försäljning och tillväxt

Den kanske mest uppenbara fördelen med kundomdömen är deras förmåga att driva försäljning och tillväxt. Genom att visa upp omdömen kan det leda till fler köp och återkommande affärer. Du kan exempelvis använda kundomdömen i dina anbud för att öka förtroendet för ditt företag genom att uppvisa tidigare kunders nöjda upplevelser. Du kan även via vår widget enkelt visa upp dina omdömen på din webbplats för att öka antalet kunder som väljer ditt företag.

 

Bloggtips: Här kan du läsa mer om hur du ökar försäljning och tillväxt

Konverteringsdrivande i annonsering via Google Seller Ratings 

När ditt företag har samlat in mer än 100 kundomdömen och har ett snittbetyg på minst 3,5 av 5 kommer dina kundomdömen automatiskt att synas i dina annonser på Google genom Seller Ratings. Nyfiken på att lära dig mer?

Bloggtips: Här kan du läsa mer om Google Seller Ratings och vad det innebär för dig

Exponering i marknadsföring

En annan kraftfull källa är att använda dina kundomdömen i din marknadsföring – så som i analog reklam eller digitalt i sociala kanaler. Vi har anpassningsbara format att ladda ned för alla kanaler, för att du enkelt ska kunna dela vidare dina kundomdömen. Du har också möjlighet att få tillgång till förtjänade utmärkelser att dela i din marknadsföring för att stärka ditt varumärkes trovärdighet såsom “Rekommenderat företag”, “Rekommenderad X år i rad”, “Sveriges mest rekommenderade X” med fler.

 

Bloggtips: Här får du ta del av tre effektiva verktyg på Reco som boostar din marknadsföring

Kundinsikter för affärsutveckling

Vad tycker dina kunder? Ta lärdomar från de insikterna som kommer in och omvandla dem till affärsnyttor. Vad kan vi som företag göra för att förbättra oss inom de områden som vi brister i? Vilka upplevelser är era kunder mer nöjda med?

Se till att lyfta upp det i er kommunikation. 

Bloggtips: Läs mer här hur du kan nyttja dina kundomdömens fulla potential

Öka närvaro och organisk synbarhet på Google

Att jobba med kundomdömen är ett väldigt effektivt sätt att öka organisk synlighet på Google. Förutom att Reco är en av de mest sökordsoptimerade omdömessajterna, anser även Google själv att kundomdömen har hög trovärdighet, vilket hjälper dig att indexera (läsa in) flera bra träffar i resultatlistan när en potentiell kund granskar ditt företag på Google. Dessutom ett otroligt kostnadseffektivt sätt att driva marknadsföring på som snabbt ökar synligheten. 

 

Att använda en tredjepartswebbplats som Reco, ger också betydligt mycket högre trovärdighet enligt Google. Det betyder alltså att dina omdömen på Reco kommer ranka högre på sökträffarna på ditt företag när någon söker specifikt på din bransch eller ditt företag.

Bloggtips: Läs mer om hur du ökar din synbarhet på Google här

 

Två månader omdömesgaranti
- så här fungerar det

Under dina första två månader har du alltid en garanti att du ska vara 100% nöjd innan du börjar betala. Tillsammans med en av våra omdömesrådgivare, sätter vi upp en gemensam plan utifrån dina behov och mål, och såklart ser till att du kommer igång - helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Fyll i vårt intresseformulär via knappen, så berättar vi mer vad du kan förvänta dig.

Finns ditt företag på Reco?

Vi får dagligen in förfrågningar från användare som vill skriva omdömen om företag. Det är då vårt ansvar att se till att detta företag finns. Ta kontroll över ditt företag och börja bjuda in dina kunder till att lämna ett omdöme. En insikt vi kan dela med oss efter över 15 år i branschen är att människor tenderar att skriva negativa omdömen om företag i större utsträckning än om de aktivt tillfrågar sina kunder. De flesta företag har nöjda kunder, men så länge ingen frågar, så kommer ingen berätta det. Här kan du ta kontroll över ditt företag

Driver du e-handel?

Vi vet att dina behov ser lite annorlunda ut. Därför har vi skapat en unik och anpassad sida just till dig, där vi har samlat all den information du behöver för att komma igång med kundomdömen för din e-handel. 

E-handel_Reco_2023.png

Nytt på bloggen!

Över 2000 företag använder Reco

logo-garant.png
HH_logo_liggande_cmyk (2)_edited.png
logo-bockholmengruppen.png
logo-mekonomen-bilverkstad.jpg
ivt-center-tumnagel.png
logo-access.png
logo-fastighetsbyran.png
logo-speedy-bilverkstad.png

Välkommen att kontakta oss om du har frågor

Fyll i vårt formulär nedan, så hör vi av oss  

bottom of page