Starta 60 dagar kostnadsfritt

MYT #1: Det är bara negativa kunder som skriver omdömen

 

Många företag upplever problem med att upprörda kunder skriver av sig på nätet i ren irritation. Är du istället aktiv och uppvaktar dina kunder genom att be dem tycka till så väntar ett helt annat utfall.

82% av alla konsumenter baserar sitt val av leverantör på vad tidigare kunder tycker. Företag som inte aktivt samlar in omdömen från sina kunder förlorar därför affärer på grund av just negativa omdömen.

Istället för att en missnöjd kund skriver av sig i affekt och skadar bilden av företaget bör du aktivt tillfråga alla dina kunder om ett omdöme, detta för att få värdefull feedback på hur du kan utveckla din verksamhet. Och givetvis för att visa upp en ärlig och nyanserad bild av ditt företag mot nya potentiella kunder

80% är villiga att lämna omdömen om ett företag de anlitat.

När potentiella kunder ser att du har nöjda kunder blir effekten är att ännu fler kommer vilja anlita ditt företag. Helt baserat på vad dina tidigare kunder faktiskt tycker.

Du behöver alltså inte gå miste om affärer. Låt istället dina nöjda kunder berätta varför andra ska välja dig, samtidigt som du fokuserar på det du kan bäst – att leverera med stolthet.

Upplev effekten av kundomdömen idag, kostnadsfritt och utan förpliktelse

Källa: Local Consumer Review Survey

Kom igång med kundomdömen  Du får möjlighet att prova helt kostnadsfritt under 60 dagar Starta här

Senaste inlägg

Visa alla
Intervju med Brandfast: 2000 kundomdömen på Reco – vittnar om pålitlighet och hög kvalitet
Rekommenderat företag 9 år i rad - vad är hemligheten? Vi låter en av våra partners svara på hur han jobbar med omdömen