top of page

Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen

Om Reco

Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Det är inget nytt fenomen utan människor har i alla tider tipsat varandra om vilka företag som är skickliga på vad de gör. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.


Just förtroende är så oerhört viktigt för oss, vi jobbar med hög integritet för att alltid återge en uppriktig och transparent bild av företagen på Reco så att våra besökare ska kunna känna sig trygga i sitt val av företag.

 

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder. 
 

Reco Sverige AB grundades redan 2007

och är idag den största omdömesplattformen

i Sverige med över 1.000.000 kundomdömen

om olika företag.

Tobias Basilius

VD och grundare

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans kan vi hålla cancer borta från barn!

Tack vare alla användare som lämnar kundomdömen varje dag har vi möjlighet att vara med i kampen mot Barncancer - och det är vi stolta över! 

De senaste 5 åren har vi skänkt 510.000kr 

barncancerfonden_logo.png
Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i vårt formulär nedan, så hör vi av oss  

bottom of page