top of page
logo_reco.png

Sveriges mest rekommenderade mäklare Q2 2022

Reco presenterar Sveriges mest rekommenderade mäklare under Q2 2022. Listan grundar sig på 16.237 omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under kvartalet. För att lyckas samla in en sån omfattande mängd med verifierade kundomdömen har Reco frågat över 53.500 kunder till landets fastighetsmäklare.

Ladda gärna ner topp-100 listan av de mest rekommenderade mäklarna eller scrolla för att förstå varför Reco är den enda autentiska plattformen med verifierade kundomdömen.

Bara verifierade kunder är trovärdigt

För att uppnå ett trovärdig resultat har Reco fokuserat på att identifiera kunderna till mäklarna genom mäklarnas affärssystem. På så sätt har Reco kunnat verifiera kundrelationen mellan mäklaren och kunderna för att utesluta anonyma tyckare.

Både köpare och säljare tycker till

För att ge återge en objektiv bild av mäklaren kräver Reco att mäklaren ber både köpare och säljare om ett omdöme. Definitionen av att mäkla bygger på att båda parter är nöjda i slutänden, så även på Reco.

Mäklaren bedöms utifrån alla affärer

Eftersom Reco vet hur många affärer en mäklare har gjort under året vet vi också hur många köpare eller säljare mäklaren måste be om ett omdöme. Det hindrar mäklaren att välja bort sina mindre nöjda kunder eftersom det redovisas som “Andelen tillfrågade kunder”. Mäklarna med högst andel tillfrågade kunder rankas såklart högst i våra listor.

Många omdömen är bästa betyget

Med ett begränsat antal affärer under året blir mäklaren beroende av kundernas benägenhet att skriva ett omdöme. En skicklig mäklare har med andra ord en högre andel omdömen i relation till sina affärer.

Sebbe.jpg
mest_rek_sverigeq2.png

Mest rekommenderad Q2 2022

"Att få utmärkelsen att vara mest rekommenderad i Sverige två kvartal i rad är det finaste kvittot man kan få. Det är något jag aldrig skulle kunna tänka mig hända, med tanke på att jag är så ny branschen. Jag antar att jag får fortsätta i exakt samma anda framöver för att fortsätta få rekommendationer och att folk uppskattar mitt jobb. " 

Topp-10: Sveriges mest rekommenderade mäklare

Sebbe.jpg
mest_trovärdig_sverige.png

Mest trovärdig Q2 2022

"Mest trovärdiga mäklaren i Sverige även andra kvartalet i rad känns fantastiskt. Jag är givetvis överlycklig över båda utmärkelserna.

Att enbart en mäklare i Sverige kan få dessa utmärkelser och jag lyckas två kvartal i rad. Det är obeskrivligt"

lova_beskuren_print_jpg.jpeg
bäst_betyg_sverige.png

Bäst betyg Q2 2022

"Jag lägger ner väldigt mycket tid på varje enskild försäljning framförallt med snabb återkoppling och hög tillgänglighet.

 

Att jag kan hålla hög kvalitet och tillgänglighet är mycket tack vare våra assistenter som hjälper mig med många administrativa delar i försäljningen vilket gör att jag kan lägga ner extra mycket tid på köpare och säljare. Så att få denna utmärkelse känns verkligen super roligt!"

Fästpunkt 1
Topplistor 1:1

Om Reco.se

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

 

Varje månad upptäcker och granskar ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 1 miljon kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Tobias Basilius

Grundare & VD

press@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning

bottom of page