top of page
logo_reco.png

Sveriges mest rekommenderade mäklare Q2 2021

Reco presenterar med stolthet Sveriges mest rekommenderade mäklare under Q2 2021. Listan över Sveriges hundra mest rekommenderade mäklare under andra kvartalet 2021 grundar sig
på omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under samma period.


Ladda gärna ner topp-100 listan av de mest rekommenderade mäklarna eller scrolla för att förstå varför Reco är den enda autentiska plattformen med verifierade kundomdömen.

Bara verifierade kunder är trovärdigt

För att uppnå ett trovärdig resultat har Reco fokuserat på att identifiera kunderna till mäklarna genom mäklarnas affärssystem. På så sätt har Reco kunnat verifiera kundrelationen mellan mäklaren och kunderna för att utesluta anonyma tyckare.

Både köpare och säljare tycker till

För att ge återge en objektiv bild av mäklaren kräver Reco att mäklaren ber både köpare och säljare om ett omdöme. Definitionen av att mäkla bygger på att båda parter är nöjda i slutänden, så även på Reco.

Mäklaren bedöms utifrån alla affärer

Eftersom Reco vet hur många affärer en mäklare har gjort under året vet vi också hur många köpare eller säljare mäklaren måste be om ett omdöme. Det hindrar mäklaren att välja bort sina mindre nöjda kunder eftersom det redovisas som “Andelen tillfrågade kunder”. Mäklarna med högst andel tillfrågade kunder rankas såklart högst i våra listor.

Många omdömen är bästa betyget

Med ett begränsat antal affärer under året blir mäklaren beroende av kundernas benägenhet att skriva ett omdöme. En skicklig mäklare har med andra ord en högre andel omdömen i relation till sina affärer.

Mest rekommenderad Q2 2021

Jetmir.png
MestRekSverigQ2.png

"Det bästa betyget man kan få, är av kunderna. Att vara Sveriges mest rekommenderade mäklare är något jag med stolthet kan bära med mig resten av min karriär.

Jag vill rikta ett stort tack till mina underbara köpare och säljare."

rebecka_strale.png
Q2_2021_most_trustworthy_sweden.png

Mest trovärdig Q2 2021

"Jag vill skicka ett tack till alla mina fantastiska kunder, både köpare och säljare som gett mig förtroende att hjälpa dom i deras livs största affär. Jag försöker att i alla kundmöten sätta mig i kundens sits för att på så sätt utforma en så bra lösning som möjligt. På så sätt blir lösningen skräddarsydd utefter kunds unika situation och därmed så tror jag att kunden känner sig trygg i vårat samarbete."

Topp-10: Sveriges mest rekommenderade mäklare

Victor.png
Q2_2021_best_rating_sweden.png

Bäst betyg Q2 2021

”Jag är otroligt stolt och glad över den fina utmärkelsen.

Vill börja med att tacka alla köpare och säljare som tagit sig tiden att utvärdera mina insatser.

Jag har jobbat stenhårt med att få in omdömen via reco.se.

 

Vid varje intag och påskrivet uppdragsavtal har jag lyft min vision om att överträffa kundernas förväntningar.

Kunderna ska vara så pass nöjda att de kan tänka sig skriva några väl valda ord och ge mig högsta betyg när vi gått i mål.

Vid kontraktsskrivning försäkrar jag mig om att jag överträffat deras förväntningar samtidigt som jag ber om omdömet och framhäver att det är en stor del i mitt arbete.

 

Jag tror att en 5:a i betyg av en kund innebär skillnaden mellan att få en potentiell ambassadör eller inte.

Därför är toppbetyget så otroligt viktigt för mig i min strävan mot perfektion.

 

Tack återigen för en mycket uppskattad utmärkelse!”

Topplistor 1:1

Hämta topplistor uppdelade per stad

Här kan du hämta topplistor uppdelade per stad (PDF-format)

Om Reco.se

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

 

Varje månad upptäcker och granskar ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 800 000 kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Tobias Basilius

Grundare & VD

press@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst.

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning

bottom of page