logo_reco.png

Sveriges mest rekommenderade mäklare Q1 2021

Reco presenterar med stolthet Sveriges mest rekommenderade mäklare under Q1 2021. Listan över Sveriges hundra mest rekommenderade mäklare under första kvartalet 2021 grundar sig
på omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under samma period.


Ladda gärna ner topp-100 listan av de mest rekommenderade mäklarna eller scrolla för att förstå varför Reco är den enda autentiska plattformen med verifierade kundomdömen.

Bara verifierade kunder är trovärdigt

För att uppnå ett trovärdig resultat har Reco fokuserat på att identifiera kunderna till mäklarna genom mäklarnas affärssystem. På så sätt har Reco kunnat verifiera kundrelationen mellan mäklaren och kunderna för att utesluta anonyma tyckare.

Både köpare och säljare tycker till

För att ge återge en objektiv bild av mäklaren kräver Reco att mäklaren ber både köpare och säljare om ett omdöme. Definitionen av att mäkla bygger på att båda parter är nöjda i slutänden, så även på Reco.

Mäklaren bedöms utifrån alla affärer

Eftersom Reco vet hur många affärer en mäklare har gjort under året vet vi också hur många köpare eller säljare mäklaren måste be om ett omdöme. Det hindrar mäklaren att välja bort sina mindre nöjda kunder eftersom det redovisas som “Andelen tillfrågade kunder”. Mäklarna med högst andel tillfrågade kunder rankas såklart högst i våra listor.

Många omdömen är bästa betyget

Med ett begränsat antal affärer under året blir mäklaren beroende av kundernas benägenhet att skriva ett omdöme. En skicklig mäklare har med andra ord en högre andel omdömen i relation till sina affärer.

Jimmy.png
Mest rekommenderad Q12021.png

Mest rekommenderad 2021

"Jag har en bakgrund inom servicebranschen och vet betydelsen av att vara lyhörd och att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi har unika verktyg på Svensk Fastighetsförmedling och det gör att vi kan skräddarsy en optimal lösning för varje kund.

 

Jag älskar mitt yrke och att hjälpa människor i deras livs viktigaste affär. Jag vet hur mycket det betyder och tar det ansvaret på största allvar. Det tror jag att kunden känner och det är nog det som gjort mig till Sveriges mest rekommenderade mäklare.

 

Jag är överväldigad och väldigt stolt och jag vill från botten av mitt hjärta tacka alla underbara kunder."

Siyar.png
Mest trovärdig-Q12021.png

Mest trovärdig 2021

"Varmt tack! Det är med största ödmjukhet och en stor glädje som jag tar emot utnämningen till Sveriges Mest Trovärdiga Mäklare.

Under alla mina år i branschen har mitt fokus i varenda kundkontakt, hela vägen från möte till affär, varit på att bygga långsiktighet och en stark trovärdighet. Därför betyder denna förtroendegivande utnämning extra mycket - i synnerhet i en hårt konkurrensutsatt marknad som jag delar med många fantastiska branschkollegor.

Stort tack till varenda köpare och säljare som jag mött under vägens gång och som tagit sig tiden att lämna ett omdöme och rekommendera mig vidare. Jag känner mig ärad över att ha fått förmedla så många bostäder med just er nöjdhet i fokus och jag håller ert omdöme varmt om hjärtat i mitt fortsatta arbete."

Bäst betyg 2021

Angela.png

"Jag är otroligt stolt över denna fina utmärkelse och vill tacka alla mina kunder som har tagit sig tid att rekommendera mig och lämna ett omdöme.

I kundernas betyg ser jag resultatet av mitt arbetssätt, jag drivs av energi och engagemanget för varje enskild bostadsaffär. Att skräddarsy den bästa lösningen och lyfta fram det unika i varje hem samt att kunna förmedla känslan av att leva och bo just där!

STORT TACK”

Topp-10: Sveriges mest rekommenderade mäklare

Bäst betyg Q12021.png
 

Hämta topplistor uppdelade per stad

Här kan du hämta topplistor uppdelade per stad (PDF-format)

Om Reco.se

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

 

Varje månad upptäcker och granskar ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 800 000 kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Tobias Basilius

Grundare & VD

press@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst.

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning