top of page
Reco logo.png

Sveriges mest rekommenderade mäklare 2022

Reco presenterar Sveriges mest rekommenderade mäklare 2022. Listan grundar sig på

55.875 omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under året. För att lyckas samla in en sån omfattande mängd med verifierade kundomdömen har Reco frågat över 170.000 kunder till landets fastighetsmäklare.

Ladda gärna ner topp-100 listan av de mest rekommenderade mäklarna eller scrolla för att förstå varför Reco är den enda autentiska plattformen med verifierade kundomdömen.

Bara verifierade kunder är trovärdigt

För att uppnå ett trovärdig resultat har Reco fokuserat på att identifiera kunderna till mäklarna genom mäklarnas affärssystem. På så sätt har Reco kunnat verifiera kundrelationen mellan mäklaren och kunderna för att utesluta anonyma tyckare.

Både köpare och säljare tycker till

För att ge återge en objektiv bild av mäklaren kräver Reco att mäklaren ber både köpare och säljare om ett omdöme. Definitionen av att mäkla bygger på att båda parter är nöjda i slutänden, så även på Reco.

Mäklaren bedöms utifrån alla affärer

Eftersom Reco vet hur många affärer en mäklare har gjort under året vet vi också hur många köpare eller säljare mäklaren måste be om ett omdöme. Det hindrar mäklaren att välja bort sina mindre nöjda kunder eftersom det redovisas som “Andelen tillfrågade kunder”. Mäklarna med högst andel tillfrågade kunder rankas såklart högst i våra listor.

Många omdömen är bästa betyget

Med ett begränsat antal affärer under året blir mäklaren beroende av kundernas benägenhet att skriva ett omdöme. En skicklig mäklare har med andra ord en högre andel omdömen i relation till sina affärer.

Mest rekommenderad, Mest trovärdig 2022

sf-nyköping_porträttbild_1_webb_hemnet (1).jpg
mohammed_sverige (1).png
mohammed_sverige_most_trustworthy (1).png

Topp-10: Sveriges mest rekommenderade mäklare

"Det känns helt fantastiskt. Jag är otroligt stolt och tacksam över att få kalla mig för mest trovärdig och mest rekommenderad i Sverige. Det är ett fint kvitto på att hårt arbete lönar sig och det visar också att jag jobbar i rätt riktning. Från dag ett som mäklare har mitt största fokus varit kundnöjdhet. Jag har haft en tydlig målbild och alltid strävat efter att både köpare och säljare ska vara nöjda och trygga i en av de största och viktigaste affärerna de gör i livet. I samband med försäljningsuppdraget får jag ett förtroende som jag som mäklare måste förvalta på bästa möjliga sätt. Jag upplever även att relationen, målmedvetenhet och kraften i att ha en stark organisation i ryggen är saker som kunderna värdesätter väldigt högt. Jag vill passa på att tack mina fantastiska kunder, utan er hade detta inte varit möjligt!

Och STORT tack till Sveriges största och oberoende plattform Reco för ett fantastiskt verktyg. "

Kristian.jpg
sverige (1).png

Bäst betyg 2022

"Då mitt motto är att alltid, i varje enskilt fall, göra mitt absolut bästa genom hela förmedlingsprocessen, blev jag förstås oerhört glad och stolt över denna fina utmärkelse. Det blev ett skönt kvitto på att jag levt upp till mitt mål, att mina köpare och säljare skall vara nöjda med sin affär. Att få vara med och bidra till det är det som är roligast med detta jobbet.”

Fästpunkt 1
Topplistor 1:1

Om Reco.se

Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

 

Varje månad upptäcker och granskar ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 1 miljon kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Tobias Basilius

Grundare & VD

press@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning

bottom of page