logo_reco.png

Sveriges mest rekommenderade mäklare 2021

Reco presenterar Sveriges mest rekommenderade mäklare under 2021. Listan grundar sig på 64.340 omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under året. För att lyckas samla in en sån omfattande mängd med verifierade kundomdömen har Reco frågat över 220 000 kunder till landets fastighetsmäklare.

Ladda gärna ner topp-100 listan av de mest rekommenderade mäklarna eller scrolla för att förstå varför Reco är den enda autentiska plattformen med verifierade kundomdömen.

Bara verifierade kunder är trovärdigt

För att uppnå ett trovärdig resultat har Reco fokuserat på att identifiera kunderna till mäklarna genom mäklarnas affärssystem. På så sätt har Reco kunnat verifiera kundrelationen mellan mäklaren och kunderna för att utesluta anonyma tyckare.

Både köpare och säljare tycker till

För att ge återge en objektiv bild av mäklaren kräver Reco att mäklaren ber både köpare och säljare om ett omdöme. Definitionen av att mäkla bygger på att båda parter är nöjda i slutänden, så även på Reco.

Mäklaren bedöms utifrån alla affärer

Eftersom Reco vet hur många affärer en mäklare har gjort under året vet vi också hur många köpare eller säljare mäklaren måste be om ett omdöme. Det hindrar mäklaren att välja bort sina mindre nöjda kunder eftersom det redovisas som “Andelen tillfrågade kunder”. Mäklarna med högst andel tillfrågade kunder rankas såklart högst i våra listor.

Många omdömen är bästa betyget

Med ett begränsat antal affärer under året blir mäklaren beroende av kundernas benägenhet att skriva ett omdöme. En skicklig mäklare har med andra ord en högre andel omdömen i relation till sina affärer.

B0026938-Redigeraliten.jpg
2021_most_recommended_sweden.png

Mest rekommenderad 2021

"Från dag ett som mäklare har mitt största fokus varit kundnöjdhet.


Jag har haft en tydlig målbild och jag har jobbat hårt för att både köpare och säljare ska vara nöjda och trygga i en av de största och viktigaste affärerna de gör i livet. I samband med försäljninguppdraget får jag ett förtroende som jag som mäklare måste förvalta på bästa möjliga sätt.

Jag upplever även att relationen, målmedvetenhet och kraften i att ha en stark organisation i ryggen är saker som kunderna värdesätter väldigt högt. "

Topp-10: Sveriges mest rekommenderade mäklare

B0026938-Redigeraliten.jpg
2021_most_trustworthy_sweden.png

Mest trovärdig 2021

"Jag är otroligt stolt och tacksam över att få kalla mig mest trovärdig och mest rekommenderad i Sverige. Det är ett fint kvitto på att hårt arbete lönar sig och det visar också att jag jobbar i rätt riktning.

Jag vill passa på att tack mina fantastiska kunder, utan er hade detta inte varit möjligt!. "

Marcus Deniz (1).jpg
2021_best_rating_sweden.png

Bäst betyg 2021

"Jag brinner för bostadsfrågor, både i större och mindre sammanhang, men också med att hjälpa enskilda individer och familjer att hitta sitt drömboende.

Därför är det otroligt roligt att få vinna denna utmärkelse, speciellt så tidigt in i min karriär.

En nöjd köpare/säljare är alltid den bästa utmärkelsen och jag vill härmed tacka ödmjukast alla mina kunder för era omdömen. Reco är ett verktyg som jag dagligen använder mig av för att förbättras och där mina nya kunder ser vad de får från mig."

 
 

Om Reco.se

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

 

Varje månad upptäcker och granskar ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 1 miljon kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Tobias Basilius

Grundare & VD

press@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst.

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning