logo_reco.png

Sveriges mest rekommenderade mäklare 2020

Reco presenterar med stolthet Sveriges mest rekommenderade mäklare under 2020. Listan grundar sig på 50.000 omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under året. För att lyckas samla in en sån omfattande mängd med verifierade kundomdömen har Reco frågat över 190.000 kunder till landets fastighetsmäklare.


Ladda gärna ner topp-100 listan av de mest rekommenderade mäklarna eller scrolla för att veta varför Reco är den enda autentiska plattformen med verifierade kundomdömen.

Bara verifierade kunder är trovärdigt

För att uppnå ett trovärdig resultat har Reco fokuserat på att identifiera kunderna till mäklarna genom mäklarnas affärssystem. På så sätt har Reco kunnat verifiera kundrelationen mellan mäklaren och kunderna för att utesluta anonyma tyckare.

Både köpare och säljare tycker till

För att ge återge en objektiv bild av mäklaren kräver Reco att mäklaren ber både köpare och säljare om ett omdöme. Definitionen av att mäkla bygger på att båda parter är nöjda i slutänden, så även på Reco.

Mäklaren bedöms utifrån alla affärer

Eftersom Reco vet hur många affärer en mäklare har gjort under året vet vi också hur många köpare eller säljare mäklaren måste be om ett omdöme. Det hindrar mäklaren att välja bort sina mindre nöjda kunder eftersom det redovisas som “Andelen tillfrågade kunder”. Mäklarna med högst andel tillfrågade kunder rankas såklart högst i våra listor.

Många omdömen är bästa betyget

Med ett begränsat antal affärer under året blir mäklaren beroende av kundernas benägenhet att skriva ett omdöme. En skicklig mäklare har med andra ord en högre andel omdömen i relation till sina affärer.

mohammed_mouaid.png
mest-reko.png

Mest rekommenderad 2020

"Jag är ödmjukt tacksam och stolt över att få denna fina utmärkelse som jag ser som ett kvitto på att jag jobbar i rätt riktning.

 

För mig handlar det om att skapa goda relationer och förtjäna mina kunders förtroende för att sedan förvalta dessa på bästa möjliga sätt.

 

Det känns helt underbart och värdefullt att både köpare och säljare tar sig tid att rekommendera mig och lämna ett omdöme. Dels hjälper det mig att utvärdera mitt arbete och att utvecklas som mäklare och dels är det ett stöd för framtida köpare och säljare att välja rätt mäklare."

rebecka_strale.png
trovardig.png

Mest trovärdig 2020

"Tack! Så roligt och vad glad jag blir att bli utsedd till Mest Trovärdig 2020 (Sverige).
 

I en hårt konkurrensutsatt bransch som mäklare känns just trovärdighet som en av de viktigaste utnämningarna.
 

För mig är Reco.se ett oslagbart arbetsverktyg som ger nya kunder chansen att verkligen få se vad mina tidigare kunder tycker om mitt sätt att arbeta och med en hög svarsnivå från tidigare kunder blir mina rekommendationer just trovärdiga, en positiv spiral."

Bäst betyg 2020

Malou-Parkkila.png

"Det här betyder så mycket för mig då mitt allra största fokus i försäljningarna är att se kunden i hela processen och lyssna in deras behov och önskemål.

 

Mitt mål är att alltid föra kunderna mycket nöjda! Så roligt att få ett kvitto på att kunderna uppskattar det jag gör och att kommunikationen fungerar, för det handlar otroligt mycket om just kommunikationen! 

 

Att vara tydlig, visa respekt mot kunden, lyssna in och aldrig någonsin lova mer än vad jag kan hålla"

Topp-10: Sveriges mest rekommenderade mäklare

bast-betyg.png

Hämta topplistor uppdelade per stad

Här kan du hämta topplistor uppdelade per stad (PDF-format)

Saknar du en topplista över någon stad eller region?
Vänligen maila tobias@reco.se med en förfrågan så hjälper vi dig att ta fram den!

 

Om Reco.se

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

 

Varje månad upptäcker och granskar ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 800 000 kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Tobias Basilius

Grundare & VD

tobias@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst.

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning