logo_reco.png

Sveriges mest rekommenderade mäklare Q1 2022

Reco presenterar Sveriges mest rekommenderade mäklare under Q1 2022. Listan grundar sig på 14.350 omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under året. För att lyckas samla in en sån omfattande mängd med verifierade kundomdömen har Reco frågat över 28.000 kunder till landets fastighetsmäklare.

Ladda gärna ner topp-100 listan av de mest rekommenderade mäklarna eller scrolla för att förstå varför Reco är den enda autentiska plattformen med verifierade kundomdömen.

Bara verifierade kunder är trovärdigt

För att uppnå ett trovärdig resultat har Reco fokuserat på att identifiera kunderna till mäklarna genom mäklarnas affärssystem. På så sätt har Reco kunnat verifiera kundrelationen mellan mäklaren och kunderna för att utesluta anonyma tyckare.

Både köpare och säljare tycker till

För att ge återge en objektiv bild av mäklaren kräver Reco att mäklaren ber både köpare och säljare om ett omdöme. Definitionen av att mäkla bygger på att båda parter är nöjda i slutänden, så även på Reco.

Mäklaren bedöms utifrån alla affärer

Eftersom Reco vet hur många affärer en mäklare har gjort under året vet vi också hur många köpare eller säljare mäklaren måste be om ett omdöme. Det hindrar mäklaren att välja bort sina mindre nöjda kunder eftersom det redovisas som “Andelen tillfrågade kunder”. Mäklarna med högst andel tillfrågade kunder rankas såklart högst i våra listor.

Många omdömen är bästa betyget

Med ett begränsat antal affärer under året blir mäklaren beroende av kundernas benägenhet att skriva ett omdöme. En skicklig mäklare har med andra ord en högre andel omdömen i relation till sina affärer.

Sebbe.jpg
most_recommended_SVERIGE_Q1.png

Mest rekommenderad Q1 2022

"Att få utmärkelsen att vara mest rekommenderad i Sverige känns helt sjukt. Jag tror inte jag förstår hur stort det är. Men att lyckas med denna bedrift redan efter dryga året som aktiv mäklare gör bara att jag kommer fortsätta i samma bana framöver. Nöjda kunder och rekommendationer är det man strävar efter i denna bransch."

Topp-10: Sveriges mest rekommenderade mäklare

Sebbe.jpg
most_trustworthy_SVERIGE_Q1.png

Mest trovärdig Q1 2022

"Mest trovärdig i Sverige känns helt galet. Dessa två utmärkelser går verkligen hand i hand.


Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte hur jag lyckas få så nöjda kunder. Jag antar att det måste ha något med att folk ser mitt driv och att det lyser igenom att jag tycker mitt yrke är fantastiskt roligt."

 
 

Om Reco.se

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

 

Varje månad upptäcker och granskar ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 1 miljon kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Tobias Basilius

Grundare & VD

press@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst.

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning