top of page
logo_reco.png

Customer Success Manager

Brukar du läsa omdömen innan du anlitar eller kontaktar ett företag? Du är inte ensam, 9 av 10 personer som är ute efter att engagera ett företag för att lösa ett behov läser omdömen innan de tar kontakt.
 

Din framtida arbetsgivare

Reco Sverige AB grundades 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen. Vårt mål är att hjälpa konsumenter att välja bra tjänsteföretag och e-handlare. Vi tror att skickliga företag som sätter kundupplevelsen i centrum förtjänar fina omdömen från sina kunder, därför jobbar vi ständigt med att inspirera och utbilda våra partnerföretag till lära känna sina kunders upplevelser för att utveckla sina verksamheter. Såldes tror vi att vi skapar bättre företag med nöjdare kunder.

 

Reco är ett tillväxtbolag och idag har vi över 2000 partners inom 60 olika branscher. 

Vi är ett värderingsdrivet bolag med stark integritet och väljer alltid transparens före kommersiella intressen.

 

Vad innebär tjänsten?

I din roll som Customer Success Manager (CSM) på Reco är du i dialog med företagspartners. Vårt uppdrag är att tillhandahålla relevant information till partners, utbilda partners, informera om nya produkter/tjänster och ledordet i arbetet är service.

Förutom en kundnära roll samarbetar du även nära dina kollegor: CS-team, produktutveckling samt utvecklare. CS-teamet består idag av fyra personer, vi arbetar nära varandra och har en familjär teamkänsla.

Varje teammedlem har många år på bolaget vilket ger en trygghet av understöd till dig samt ett fint betyg för bolaget att personalomsättningen är konstant låg.

Arbetet ställer krav på goda språkkunskaper i tal och skrift i Svenska och Engelska. Kunskap i fler språk kan ses som meriterande.

Under din introduktion kommer du få en gedigen upplärning både kring produkter och arbetssätt. Du kommer också alltid ha tillgång till coachning från dina erfarna kollegor här på kontoret i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som älskar kundkontakt, relationsbyggande och tillhandahålla service. Du är en do-er och arbetar för att skapa bästa förutsättningar för partners och bidra med positiv energi i vårt team.

Vi söker dig som är du nyfiken, social och en riktig glädjespridare.

I denna rekrytering är din personlighet och ditt driv viktigare än din erfarenhet.

Har du däremot erfarenhet av kundtjänstarbete, säljare eller dokumenterad erfarenhet kring kundkontakt och kundrelation meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, behärskar du fler språk kan det vara meriterande.

 

Du erbjuds:

  • Heltidstjänst i våra underbara lokaler i centrala Stockholm

  • Att arbeta med en väletablerad produkt i framkant

  • Härliga kollegor och ett sammansvetsat och välkomnande Team

  • Marknadsmässig månadslön

  • Generös friskvård

  • Pension

  • Kreativ och energisk problemlösare

  • Roliga resor med bolaget

 

Vad tycker våra kunder om reco som Företag och Tjänst, läs våra omdömen: https://www.reco.se/reco-se

 

Låter det intressant?

Tveka inte att skicka in din ansökan samt CV till anders@reco.se så snart som möjligt då vi löpande går igenom ansökningar.

Customer Success Manager

Ladda upp ditt CV här

Tack!

Sök rollen
CS_team_Reco.jpg
bottom of page