top of page

Guider & Webinar

Stockholm_reco.jpg

Guide | Städfirma

Så tacklar du utmaningarna som städfirma i storstad – 7 tips

Att driva städfirma i någon av Sveriges större städer är idag förenat med hård konkurrens, och kampen om kunderna blir allt svårare – inte minst om du har ett nystartat städföretag. 

Kategori

Webinar

Vill du veta mer om Google Seller Rating och kundomdömen?

Här kan du ta del av vårt webinar om Google Seller Rating.  Recos Produktchef Björn Widmark och Marcus Lind, Paid Media Specialist på Burstit går under detta webinar igenom det ni behöver veta för att komma igång med Google Seller Rating, och kundomdömen på nätet. 

Kategori

firmbee-com-31OdWLEQ-78-unsplash copy.jpg
Webinar_Reco_Voady_Wau.png

Webinar | Frisör

Kom igång med kundomdömen på Reco

Webinariet är till för dig som jobbar som frisör och är nyfiken på att veta mer om kundomdömen och hur du kopplar på integrationen med Voady. Vi får också höra en av Recos kunder, WAU Concept, prata hur de har lyckats växa med hjälp av kundomdömen.

Kategori

Guide | E-handel

E-handlare? Så förbättrar omdömen din ROAS

Som e-handlare går du nog ofta och funderar på din ROAS och hur den kan bli bättre. I den här guiden berättar vi mer om vad som är bra ROAS, hur den kan förbättras och hur du kan använda omdömen för att ta den till nya höjder. 

Kategori

Fler annonsklick till lagre kostnad_ Google Seller Rating.jpg
Takläggare_4.jpg

Webinar | Takläggare

Takläggare? De här 8 sakerna får kunderna att välja dig

Du vet redan att du har den bästa verksamheten för takläggning, men vad tittar dina kunder efter när de ska välja takläggare? Idag är dina kunder mer benägna än någonsin att göra research och jämföra – och du behöver sticka ut bland mindre seriösa aktörer.

I denna matiga guide ger dig insikter om hur du får kunderna att anlita dig för takläggning.

Kategori

bottom of page